Sommarläsning

MeBang
Idag insåg jag att även fast jag varit ”ledig” här hemma hela veckan så har jag jobbat på mest hela dagarna med gästbokning till Ung2012 och med podcast-fixning och webbdesign. Därför tog jag mig idag den lilla lyxen att lägga mig på en av sofforna på glasverandan och läsa, vilket ju faktiskt är det bästa jag vet.
Det jag läste var en biografi om Barbro Alving (signaturen BANG) skriven av Beata Arnborg. Den fick jag i stipendium på skolavslutningen från Bollnäs. Jag fick två böcker i stipendium med journalistik-anknytning. Har inte kommit så långt i boken än men jag kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Älskar biografier. Dessutom är det här en biografi om en ung, journalistisk talang som växte upp under 1900-talets början. Fantastiskt inspirerande! Vad läser ni i sommar?

Kommentarer inaktiverade.