Årets bästa sommarprat?

Idag kl 13.14 fick jag ett sms från min vän Fredrik där det stog ”Lyssnar du?” och jag förstod direkt att han syftade på dagens sommarprat och slog på P1. Det som mötte mig var en fantastisk författare som pratade om sitt liv, om fantasy, om kärleken till Star Wars och många andra saker. Hennes namn är Sara Bergmark Elfgren, hon är en av två författare till succéböckerna ”Cirkeln”, ”Eld” och ”Nyckeln” (måste läsa!). Jag var helt trollbunden hela sommarpratet och slutet gjorde mig alldeles tårögd. Det var igenkänningsfaktor 1000 och helt underbart. Ni. Bara. Måste. Lyssna. På. Det. Bra musik var det också. Årets topp-prat? Ja, jag tror väl nästan det va! LYSSNA HÄR >>Sara Bergmark Elfgren foto Mattias Ahlm Sveriges Radio
Bild från sverigesradio.se

Kommentarer inaktiverade.