Göteborg tur och retur

IMG_1589IMG_1597
Dagen efter jag kommit hem från Almedalen så packade jag lite grejor och hoppade in i bilen med Varg (dvs Max, Sandra och Linnéa) och så åkte jag med dom ner mot Göteborg där dom skulle spela på Villafestivalen.

IMG_1606IMG_1608
På dagen innan festivalen så cyklade jag med Amanda och Jonatan (som vi bodde hos i Götet) hela vägen genom stan och ut till Delsjön.
IMG_1622IMG_1625IMG_1629IMG_1637
Jag hade helt fel skor på mig och inga badkläder men jag läste bok, fikade, lyssnade på sommarpratet och tittade på när dom andra badade. Den här eftermiddagen var första gången på hela sommaren som jag låg och gassade i solen. Första gången!! Sjukt egentligen.
IMG_1640IMG_1649
Festivalen var helt sjukt najs. En liten samling människor i den fantastiskt fina villan Överås. Akt följde på akt och allt var GALET bra. Vi satt där på parketten, drack öl och åt chips och bara njöt av allt det fina. Nästa dag så regnade det som sjutton och jag och Max körde tillbaka till Västerås igen.

Kommentarer inaktiverade.