Mission very possible

Inom kort drar jag iväg med Max familj på fjällvandring! Det är fett, men vad som var mindre fett var att jag inte hade grejerna. Ni vet grejer som sovsäck, liggunderlag, vandringsryggsäck etc. På grund utav allmänt dålig planering och ”oj-vänta-har-hela-sommaren-redan-gått”-upptäkter så hade jag inte fixat dessa grejer från mitt familjehem i Linköping och stod nu inför uppgiften att försöka tigga ihop ”grejerna” från bekantas bekanta i Västerås. MEN, så slog det mig, att min bror Petter antagligen skulle åka från Linköping till Dalarna och då antagligen skulle passera åtminstone Sala.
Som det då blev så skulle han åka nästa morgon (dvs idag) och han skulle passera Västerås. Snäll och fin som han är så packade han ihop att nödvändigheter och tog dessa på tåget och sen gjorde vi en överlämning värdig Mission Impossible på perrong 2 på Västerås station. Jag fick en vandrarryggsäck, han fick en påse med matsäck och godis till sig och Jon.

Slutet gott. Allting gott!

Kommentarer

Mission very possible — 1 kommentar