Premiären!

20120702-220111.jpg20120702-220123.jpg
Här i Almedalen har det varit fullt ös från första start. Känns lite sjukt att bara kliva rakt in i mediabruset och skaka hand med chefer hit, journalister dit, dela redaktion med Nyhetsmorgon etc etc. Men det är SÅ ROLIGT.
Idag var det äntligen dags för premiären av ”Ung2012 med Cissi Wallin” och hjälp vad bra det blev. Hoppas ni tittade. Annars går det bra att se programmet igen på TV4News webb.

Efter det lyckade programmet tog jag lite paus från alltihop med en spontan ensam-bio. Snow white and the huntsman blev det. Den var bra även fast K Stew är världens mest uttryckslösa skådis. Däremot Charlize Theron som styvmodern/häxan/drottningen! Ah! Så bra.

Nu: hem och sova. Imorn en ny dag med nytt program och nya upplevelser.

Kommentarer

Premiären! — 1 kommentar

  1. Heja Elin! Grattis till ett så kul jobb!Låter toppen!!Ska kolla allt i morgon. Nu har vi kommit hem.