Två exempelsidor

Idag har jag bland annat jobbat med att göra dom här två exempelsidorna för att ge potentiella kunder och uppdragsgivare fler konkreta exempel på hur en hemsida designad av mig kan se ut. Kommer ju med tiden få fler och fler färdiga projekt att visa upp också men jag tänkte att det skulle vara bra att ha lite mer att visa såhär i början.

Det ena exemplet är en sida till den påhittade författaren ”Henning Rymdsten-Galapagos” (författare till den bästsäljande romanen En ny dag för mig) ;)
 

I mitt andra exempel vill jag visa mer på hur man kan tänka lite utanför lådan på hur en hemsida kan se ut. Här är det det-ej-på-riktigt-existerande popbandet Fishpoles and black holes som har fått en lite knasig, handritad hemsida.
 
Klicka på bilderna för att komma till sidorna.

Kommentarer

Två exempelsidor — 1 kommentar

  1. Tack för den smarta & braiga kommentaren på bloggen! Du är en fin vän <3