Flytt, nytt och internetproblemz

Max ger Rose den sista smörjelsen före hennes största test hittills: flytten till Bollnäs! Heja Rose, kämpa på nu! (Hej då Västerås)Hej Bollnäs! Hej vårt nya hem!
Nu börjar iallafall köket arta sig! Se, nu har vi både hylla och stolar! :)
Så vi tog vårt pick och pack och stack. Det blev en himla massa bärande och kånkande och mina händer blev alldeles röda och svullna. MEN i slutänden så kom vi fram till Bollnäs och började försöka bringa ordning i kaos i vår nya lägenhet.
Det var väldigt skönt när vi åtminstone fick lite fint i köket, för kök är dom bästa platserna jag vet och det här är första gången i mitt liv som jag har ett kök som känns som mitt. (Ja det är mitt och Max såklart, men jag tror ni fattar).

Har haft problem att komma in på min hemsida via internetuppkopplingen i min mobil (av någon anledning) men nu har jag fått bukt på problemet. Dock så är min mobil den enda uppkopplingen jag har att tillgå i nuläget så det är mycket som får skjuta på sig just nu. Men vi hoppas att vårt nya bredband dyker upp snart och undertiden har jag fullt upp med att starta upp ett nytt radioår på Bollnäs folkhögskola! :D

Kommentarer

Flytt, nytt och internetproblemz — 2 kommentarer

  1. Jag har också haft problem att komma in på din hemsida/blogg med moblen som bredband! Har också precis flyttat och inte haft något annat och har inte kunnat läsa ett enda inlägg från dig. Nu när jag fått ett vanligt mobilt bredband funkar det dock. Vad är problemet?