Typiskt mig


Såg den här twitten (tweeten, tweetinlägget?) som jag skrev i förrgår. Hahahha, hur lyckas man på 140 tecken använda just ”fantastiska” och ”fantastisk” i tät följd? Fantasilöst, oinspirerat, slarvigt och typiskt mig för jag har en tendens att bara klicka på skicka-knappen utan att läsa igenom först. Får alltid gå tillbaka en och två gånger i blogginlägg för att rätta till uppenbara slarvfel, ta bort överflödiga utropstecken(!!!!) och massa sådant trams.
Tyckte nu att det var väldigt roligt att läsa ovanstående tweet med en överdrivet positiv Carola-röst och även med en släpig, känslolös Maria Montezami-röst. Den fantaaastiska. Kolla in den. Sååå fantastisk. Allt är fantastiskt.

(Hej igen, skulle bara ta bort ett ”bara”  så det inte stod ”bara” två gånger i samma mening. Hej då!)

Kommentarer inaktiverade.