Höstfilm

I torsdags var jag hemma och sjuk. Jag hade huvudvärk och kände mig febrig (även fast jag aldrig  får regelrätt feber, hade 36,6 grader?). På biblioteket i Bollnäs får man låna filmer i en vecka, upp till fem filmer i taget, och det kostar inget. BÄSTA DEALEN. Jag lånade den eminenta ”Good bye Lenin” som jag sett förut och en jag inte sett men velat se, ”Never let me go”.


Filmen passar perfekt när man är hemma och sjuk på en höstdag. Otroligt vackert filmad, med ett lugnt och melankoliskt tempo. Dessutom är det en science fiction fast den utspelar sig bakåt i tiden! Keira Knightly är ingen av mina favoriter, men däremot är Carey Mulligan helt fantastisk.
(Historien är liiiite lik den i The Island, fast The Island är en klassisk sci-fi med framtid, cool teknik och allt sånt.)

Kommentarer

Höstfilm — 1 kommentar