Serious business

PhotoInformation
Såhär seriös var jag igår när jag sände politiskt magasin direkt från stadshuset. Sändningen gick bra! Blev lite trött när jag intervjuade sverigedemokraten Pär Norling och han körde härskartekniker som ”Hur länge har du jobbat? Jag har iallafall jobbat sen jag var 16 år! Jag vet hur det är!” Men man får försöka hålla sig lugn och jag tycker ändå jag skötte mig hyfsat. ;) Klipp och mer hittar ni här.

Idag har jag skickat in ansökan om FA-skatt till skatteverket. Vilket betyder att Henning Mediaproduktion snart kommer vara ett ”riktigt” företag! Hittills har jag fakturerat genom Frilans finans men snart kommer jag sköta allt själv och det känns spännande! Anlita mig, förtusan.

Kommentarer

Serious business — 1 kommentar

  1. Tänk dig nu för Pär… Tänk om ditt uttalande leder till att en mobb kör ut dig ur alla ”öppna” och jämställda länder där frihet och religionsfrihet står högt. Då får vi allt se hur bra du anpassar dig!