Typiskt tisdag

Morgonvågen med Elin och Alice ( @beefninja ) ! Fett!
Jag började denna morgon med att sända Morgonvågen, även denna gång med den eminenta Alice Petz! Även fast det var 11 september så blev det en bra och rolig sändning. Förutom 11 september-attackerna så pratade vi bl a om zombies och superkrafter. Bra morgon, helt enkelt.
Här finns pod. 

På eftermiddagen gjorde jag klart mitt reportage om Apple till morgondagens Hela Bollnäs (Fredrik Pousette borde bli lite stolt över mig men kommer antagligen snarare håna mig som hycklare. Men men.. sånt får man ta. Hoppas ändå att han kanske blir lite stolt istället. :P)

Nu sitter jag och pysslar med en affisch till The Good Legs som dom kan använda till sin kommande spelning i oktober! PEPP! Här får ni en liten sneak-peek som det heter:

Ja den var väldigt sneaky, men mer än så kan jag ju inte avslöja fattar ni väl? :)

Kommentarer

Typiskt tisdag — 1 kommentar

  1. angående mitt inlägg och att all text är understruken, så vet jag inte varför :( det är konstigt. kanske dags för ny blogg… hint till kompisen som kan sånt ;)

    DU ÄR SÅ DUKTIG FÖRESTEN! älskar din radioröst och att vi sEEEEEs imoergon!