We are men, we travel distance

We are men, we travel distance cover art
För något år sen eller två så skrev lite out of the blue en gammal bekant från Falun till mig på facebook. Lite ”Hej tjena vad gör du nu förtiden” och så småningom kom det fram. ”Jag har gjort en låt, den är inte alls bra men… skulle du vilja lyssna på den?”. Jag sa givetvis ja, jag lyssnade och jag konstaterade: OMG! Denna kille, Björn från Bjurs, kände jag som en hårdrockskille med långt hår. Så kommer det här! Vacker akustisk musik med gitarr och lågmäld sång som för tankarna till José Gonzales, Iron&Wine och Sufjan Stevens.

Hur som helst. Jag peppade, uppmuntrade och fixade en första spelning åt grabben, som slagit sig ihop med Elias på cajun. Dom tog namnet ”The Good Legs”.

Och nu är den ute! Deras skiva! 9 spår, inspelade av den mycket talangfulle Arvid Jonsson. Jag känner mig stolt och är så himla glad för den här skivan är verkligen så himla bra. Dessutom kan man ladda ner den helt gratis via bandcamp. Så gör det! Gör det nu!

Ps! Självklart kommer det snart en snygg hemsida också, har hittills bidraget med texten till skivan och designen på bandcampsidan. Ds!

Kommentarer

We are men, we travel distance — 1 kommentar