Vinternattens köld är hård!

Ja!
Hej hallå! Här har det varit tyst ett tag. Men så kan det vara när man har en massa annat på gång. I luften ligger just nu några hemside-designer som vill bli klara, ett hemligt projekt som snart ska lanseras, uppdatering av min egen sida (när ska man hinna?) och så vill jag julstöka såklart! :)

På radiofronten MYCKET NYTT! Jag håller just nu på att göra en reportageserie i fyra delar som ska sändas veckan innan jul och ett avsnitt på julafton. Det är en äkta henningsk fördjupning i julens beståndsdelar.
Den här veckan är min sista praktikvecka. Men redan i mellandagarna är jag tillbaka och jobbar på nyheterna. Jag har även fått jobb hela januari och februari! Känns jättekul att få förtroendet och möjligheten att fortsätta att jobba med alla underbara människor på P4 Gävleborg!!!

Glad advent!

Kommentarer

Vinternattens köld är hård! — 1 kommentar