App-tips: Vine

nya_sneakers

Twitter har skapat en ny app som heter Vine. Det är typ som instagram fast man gör små filmklipp istället.

vine_logo

Det jag verkligen gillar med den här appen är att den är så enkel. I flödet så scrollar man bara ner och om man stannar på en film så går den igång. När man vill spela in själv så finns det en liten tid-mätare överst. När du håller in fingret på skärmen så filmar du och mätaren börjar fyllas. När du tar bort fingret så pausar mätaren, så du kan göra flera små klipp i din film.

nya_glasogon
Här kan ni se hur mina läsglasögon pajade och hur mina nya (från Coop Forum.. y..ay) ser ut.

Kul app! Finns för iPhone i nuläget men jag hoppas de håller på och jobbar med att fixa till android också. Känns som om det KAN bli ”nya instagram”.

Följer mig gör ni givetvis på @hejhenning precis som på allt annat.

Kommentarer inaktiverade.