Drömrum

A1

Det går lite småknackligt att komma igång med bloggeriet igen när jag haft ett så pass långt break. Men jag är peppad. Funderar mycket just nu på nya idéer och hur jag vill utforma den här bloggen.

Kanske skulle det gå mycket bättre om jag hade en egen kreativ sfär? Ett fantastiskt arbetsrum med höga bokhyllor, ett stort bord för stora projekt, skrivbord, skrivare, plats för nitisk organisatorisk lycka och inspirerande kaos?

Bor man på 36 kvadrat så har man dessvärre inte så mycket att spela på. Har i och för sig en helt fantastisk sekretär-möbel där jag nu förvarar alla mina pysselsaker, så jag ska väl icke klaga. Men drömma kan man ju alltid.

artist studio

 

Kommentarer

Drömrum — 5 kommentarer

  • Tack! Ja det ska jag bli bättre på.
   Det finns tyvärr bara två sätt att göra på och det är antingen att man fyller i sina uppgifter (vilket din webbläsare borde kunna komma ihåg, och fylla i?) eller att man är inloggad på wordpress.
   Vill ju inte bli sönderspammad liksom. Hoppas du vill kommentera någon gång ibland ändå!!!

 1. Härliga bilder!
  Måste bara säga att jag stordiggar din nya design till hemsidan! Den är kalas!