Papper

Skärmavbild 2013-02-17 kl. 20.27.29Skärmavbild 2013-02-17 kl. 20.28.19

Jag tänkte berätta om en app till iPad som jag gillar väldigt mycket. Den är gratis (fantastiskt) och ger en möjligheten att göra en massa små anteckningsböcker som man kan rita och skriva i.
bild
Designen är väldigt fin och alla funktioner enkla. Och om man som jag ÄLSKAR skrivböcker och samlar på dem i stora högar så är ju det här något utav en dröm. En ny skrivbok varje dag om man vill. Jag tänkte visa ett exempel som jag ritat i min notebook som heter ”Inredning”:
bild (2)
Så här ville jag att mitt kök i Bollnäs skulle se ut, och ni som varit här eller om ni sett på någon bild vet att det är ungefär något sånt här mitt kök ser ut idag!
bild (3)

Appen  heter Paper och är gratis i app store. Här är utvecklarens fina hemsida också.

Kommentarer inaktiverade.