Podkastad tid med Elin och Alice

header_'

Ni har väl inte missat min och Alice Petz eminenta podcast? Den heter ”Podkastad tid med Elin och Alice” och handlar om lite aktuella saker och lite generella saker. Mycket handlar ju om media och kultur, eftersom det är det som vi själva är intresserade av. Det är, helt enkelt, en ”klassisk” podcast!

Den finns på iTunes om ni söker på den. Det bästa är ju att prenumerera, på datorn eller i Podcaster appen. Vet inte riktigt hur folk med android bäst lyssnar på podcasts men jag antar att det är att ladda ner dem i datorn och sen in i telefonen? Om någon har någon bra android-app för podcasts; lämna en kommentar!!!

NYTT AVSNITT VARJE MÅNDAG är målet, och med de första fyra avsnitten så har det gått galant.
Vi finns givetvis också på facebook.

cover_art

Kommentarer inaktiverade.