Även en idiot kan förstå att det liksom bara måste va’ vi två

Skärmavbild 2013-07-07 kl. 13.37.23

Alltid kul att se sitt verk på iTunes! :) Det var en kompis från Bollnäs folkhögskola, Karolina, som frågade om jag ville göra ett omslag till hennes band Hökartorgets nya singel ”Även en idiot”. Jag fick lyssna på en slaskinspelning av låten och föll direkt för den. Omslaget är lite inspirerat av gamla ryska propagandaposters, undervisningsplancher och sommarnätter med turkost hav och lila-rosa himmel.

Håller på att jobbar på ett inlägg med all grafisk design som jag skapade för vårt bröllop som var den 29 juni men det går lite långsamt. Just nu handlar livet mest om att försöka smälta hela det fantastiska som var vårt bröllop, kurera min förkylning och allergi samt att kurera Max som verkar ha fått lunginflammation.

Kommentarer inaktiverade.