Nya tider!


Ja nu händer det grejer kan jag säga. Jag och Max har flyttat till Örebro och i morgon börjar jag universitetet på programmet Digital Mediedesign. Det känns superspännande och lite läskigt.

Vi har flyttat in i en helt underbar lägenhet, på landet fast ändå 1,5 km från universitetet. En riktig dröm! Men just nu är det totalt kaos. Lådor överallt och noll koll.

Om två veckor så lanserar jag tillsammans med ett gäng coola brudar från Stockholm ett nytt nätmagasin: Equalizer! Det kommer handla om musik, kultur och media ur ett feministiskt perspektiv. En mer balanserad och jämställd inblick i musikvärlden, liksom. Jättespännande. Jag har byggt upp hela sidan och gjort lite grafiska grejer. Kommer agera först och främst som webmaster, men eventuellt så kommer jag också skriva lite så småningom.

Har också en helt annan idé på G. En helt ny blogg.. teaser teaser.. Jag återkommer om det!

Kommentarer

Nya tider! — 1 kommentar