Album cover: Marc and the Matron – Thought and arts

mm1
Jag har gjort layouten till mina ”inlaws”, Marc and the Matrons, nya skiva. De fantastiska fotografierna är tagna av fotografen och konstnären ( och en annan inlaw, of sorts) Henrik Isaksson Garnell. Min man Max spelar också trummor på skivan! Vilken familj man gift in sig i va?

mm2Skivan är i papper/kartong och har ett mittuppslag. Som ni ser så har jag handskrivit en hel del av texten. Det är kul att min handstil är ett såpass populärt typsnitt, även på Vargs EP så användes min handtil.

mm3
Det är verkligen spännande när man gör omslag som faktiskt ska tryckas, att få hålla sitt arbete i handen!

Skivan heter Thought and arts och finns på Spotify och Bandcamp. Snart lanseras också deras nya hemsida som jag håller på och jobbar med just nu. Den kommer bli jättefin och gå ihop med stilen på nya skivan.

Releasepartyt för skivan hade Marc och Therese (som ”the matron” egentligen heter) på gården utanför Västerås där de bor. Jag passade på att testa filmfunktionen på min nya Nikon 7100 när jag var där. Klippningen har jag gjort i Final Cut X, som jag är helt ny på. De gjorde om utseendet på programmet helt (jag är utbildad i 8:an) och därför känns det som att börja om med ett helt nytt (och lite sämre) program. Irriterande. Men jag delar med mig av resultatet ändå, se det som ett litet expriment eller nått:

Marc and the Matron release 2013 from Elin Häggberg on Vimeo.

Kommentarer inaktiverade.