Uppdaterad: Equalizer.se

equalizer_ny_1Under hösten 2014 så gjorde vi lite förändringar på Equalizer, en typ av nystart, för att kunna göra en bättre sida och behålla inspirationen att fortsätta driva den. Vi gick från ett mer webbtidningsaktigt koncept till mer formen av en bloggplattform.

Vi har alltid haft en ganska personlig ton vilket vi tror är vår styrka och något som vi istället för att försöka undertrycka i ett försök att likna ett neutral, journalistisk publikation ska förstärka och göra till vårt signum.

Detta innebar också att vi gjort lite uppdateringar i designen. Eller ja, JAG har, i egenskap av webbwiz i gänget, gjort lite förändringar i den grafiska profilen och sidans utformning. Nu har vi lagt mer fokus på skribenter, gjort en cleanare och luftigare design samt satsar på ett flöde istället för en kolumnbaserad design.

equalizer_ny_2

Bland annat så har jag kodat en unik plugin till siten med en widget där jag enkelt kan lägga till profilbilder på alla skribenter och få namnen att dyka upp på ett snyggt sätt när man hovrar över bilden.

equalizer_ny_3

Jag har också uppdaterat typsnitt, användning av färger med mycket mera.

Besök sidan på: equalizer.se

Kommentarer inaktiverade.